Tuinontwerp
Een tuin is een verlengstuk van uw woning, een plek waar u zich thuis voelt. Om dat te realiseren is het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en ideeën. Uw wensen zullen wij in een ontwerp vertalen, zodat er een ontwerp ontstaat dat bij u past. Dit ontwerp zal vervolgens uitgebreid met u worden besproken en hierna zal een op maat gemaakte offerte worden gemaakt. Deze offerte zal zo compleet mogelijk zijn zodat u vooraf weet wat de kosten zijn en u later niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk kunnen wij ook aan de hand van uw eigen tuinontwerp aan de slag gaan.Eefting Mini Cultuur Techniek heeft al diverse tuinontwerpen gemaakt, het resultaat hiervan is terug te vinden bij de foto’s.

Tuinaanleg
Het aanleggen van een tuin neemt veel tijd in beslag. Daarnaast is het erg belangrijk dat dit vakkundig gebeurt. Eefting Mini Cultuur Techniek is hét bedrijf dat uw tuin graag grondig en deskundig aanpakt! Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of een compleet nieuwe tuin, wij houden rekening met uw wensen. Eefting Mini Cultuur Techniek kan ideeën aandragen aan de hand van brochures en foto’s. Wij kunnen alles leveren op het gebied van sierbestrating, tuinhout, vijvers, beplanting, etc. Ook kunnen wij uw gazon aanleggen. Om een indruk te krijgen van tuinen die wij hebben aangelegd, kunt u een kijkje nemen bij de foto’s.

Tuinonderhoud
Om lang te kunnen genieten van uw tuin is regelmatig en vakkundig onderhoud een voorwaarde. Om ervoor te zorgen dat uw tuin in topconditie blijft, zal er bemest, gewied en gesnoeid moeten worden. Sommige mensen doen dit graag zelf, anderen geven dit liever uit handen aan een vakman. Eefting Mini Cultuur Techniek kan u hierbij van dienst zijn. Wij verzorgen zowel incidenteel tuinonderhoud maar ook kunt u bij ons terecht om uw tuin wekelijks of maandelijks te onderhouden. U kunt zelf kiezen voor de oplossing die het beste bij uw situatie past! De onderhoudswerkzaamheden die wij kunnen verrichten, zijn onder andere snoeiwerkzaamheden, het verwijderen van onkruid, bemesten, gazonreparatie, het maaien van uw gazon, etc. Enkele foto’s waarbij we snoeiwerkzaamheden verrichten zijn terug te vinden op de site.

Vijvers
Het aanleggen van een vijver vereist gedegen vakmanschap. Het is meer dan het graven van een gat alleen. Het meest belangrijke is dat een vijver goed en deskundig is aangelegd. Eefting Mini Cultuur Techniek heeft meerdere vijvers succesvol aangelegd. Het meest belangrijke hierbij is dat de vijver op de juiste plaats en op de juiste manier wordt gecreëerd. Wij kunnen u hierin adviseren en daarnaast maken wij het mogelijk om uw vijver gezond te houden op een natuurlijke manier met behulp van filters.

Schuttingen
Door het plaatsen van een schutting creëert u privacy in uw tuin. Daarnaast is een schutting sfeerbepalend en hebben ze een decoratieve waarde. Tegenwoordig zijn schuttingen in diverse materialen en uitvoeringen leverbaar. Wij kunnen de gewenste schuttingen voor u bestellen en plaatsen. Eefting Mini Cultuur Techniek kan met u meedenken, wij zijn in het bezit van diverse brochures en foto’s.

Sierbestrating
Een tuin is meer dan een gazon en beplanting, de sierbestrating maakt uw tuin pas echt af. Uw keuze van de bestrating bepaalt ook de uitstraling van uw tuin. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van bestrating. Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder betonklinkers, gebakken klinkers, natuursteen, waaltjes etc. Door deze vele soorten materialen is het maken van een keuze qua bestrating vaak erg lastig. Eefting Mini Cultuur Techniek kan u bijstaan in het geven van advies. Zodoende kunnen we samen komen tot de beste keuze en kunnen wij de bestrating voor u aanleggen. Een voorbeeld met betrekking tot sierbestrating kunt u terug vinden bij de foto’s.

Bouwuitgraving
Wij richten ons ook op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor deze projecten kunnen wij de uitgravingen voor u uitvoeren. Deze uitgravingen verrichten wij met een mobiele kraan, de machinisten die wij inzetten op deze kraan zijn zeer ervaren op dit specifieke vakgebied. Indien u een nieuwbouwwoning laat plaatsen of uw huis uit wilt bouwen, dan staan wij zeker voor u klaar! Benieuwd op welke manier Eefting Mini Cultuur Techniek uitgravingen verricht? Enkele foto’s van uitgevoerde projecten zijn te vinden op de site.

Kabel- en rioolaanleg
Eefting Mini Cultuur Techniek houdt zich bezig met het aanleggen van riolering en kabels, kabels voor onder andere data- en telecommunicatie, gas, water en licht. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden verhuren wij onze mini kraan inclusief machinist.

Grondverzet
Ook voor uw grondverzet kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de volgende werkzaamheden: mini kraan verhuur inclusief machinist, het ingraven en aanleggen van riolering, machinaal spitten en machinaal frezen.